Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska vs Dania

Kashido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie dziś jest Mecz Polska vs Dania

Kogo obstawiacie Jak myślicie kto Jest faworytem ? , kto będzie najlepszym piłkażem meczu?

Opublikowano

Faworytem oczywiście jest Dania, z którą wygraliśmy bodajże ostatnio 30 pare lat temu. Różnica miejsc w rankingu FIFA też przemawia za Duńczykami. Jednak jestem dobrej myśli. Ja obstawiam wynik 1:1 końcowy. Nie wiem kto strzeli.

Opublikowano

No ja Obstawiam 2:1 Dla polski Strzeli Lewandowski + Błaszczykowsci dla nich nie wiem No faworyt to Dania może się uda miejmy nadzieje czekamy na Innych wypowiedz.

Opublikowano

Faworytem oczywiście jest Dania

Coś Ty , faworytem jest według bukmacherów Polska. Ale jak to w piłce bywa (tym bardziej polskiej) wszystko jest możliwe.Osobiście myślę,że Polacy skromnie bo skromnie ale wygrają ;) Miło by było gdyby chłopaki w końcu coś pograli za Fornalika bo na razie to krucho widzę pozycje Waldka w reprezentacji.

#rein

Opublikowano

Ładny mecz ale i tak Fornalik powinien podać się do dymisji.

Coś Ty..

Uwierz mi :) gdyby Smuda był teraz zamiast Formalika to byśmy przejebali 3:0

Polska wygrała 3:2 i jest gitara

teraz San Marino rozdupcą 15:0 i bedzie git

Poland welcome in Euro 2014 :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Mecz ładny. Zwłaszcza druga połowa. Były momenty przestoju ale to może dlatego że większość grała ze sobą pierwszy raz. Oby tak dalej :).

egq3SFm.png

Opublikowano

Nie no Nakou teraz to popisałeś się piłkarsą wiedzą ! Zamiast Euro 2014 jest MŚ 2014 tak na przyszłość ;) Co do meczu myśle , że Polacy potrzebują zawodników co spisują się w klubach oraz tych młodych co pokazali w tym meczu Zieliński , Klich i Sobota :>

Opublikowano

Ładny mecz ale i tak Fornalik powinien podać się do dymisji.

Jesteś trenerem kadry.Zarabiasz 150tyś. miesięcznie i masz +/- co 3 miesiące mecz eliminacji lub towarzyski.Podałbyś się do dymisji?:P (Gdzie Fornalik w Ruchu zarabiał około 20tyś msc.)

PS:Nam trener z Polski nie pomoże - jedynie zagraniczny.

#rein

Opublikowano

Jesteś trenerem kadry.Zarabiasz 150tyś. miesięcznie i masz +/- co 3 miesiące mecz eliminacji lub towarzyski.Podałbyś się do dymisji? :P (Gdzie Fornalik w Ruchu zarabiał około 20tyś msc.)

PS:Nam trener z Polski nie pomoże - jedynie zagraniczny.

Tak, to prawda. Szkoda, że Beenhakkera wyrzucili.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Szczerze? Lewandowski jest do du*y. Fornalik nie powinien go powoływać do reprezentacji, niech sobie zarabia w niemczech. Gdyby płacili tylko za wygrany mecz to Polska byłaby mistrzem! ;)

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Niektórzy zagrali dobrze .. niektórzy beznadziejnie ..

Lewandowski w reprezentacji gra jakby był zawodnikiem Zniczu Pruszków ...

I w reprezentacji to nie mamy żadnego napastnika bo w niej Lewy ssie ...

Któryś tam gadał że Polska nie ma dobtych napastników ponieważ jak jakiś dobrze zagra w ekstraklasie , tak jak Milik dobrze grał , to odrazu został sprzedany gdzieś za granice i grzeje ławe i traci UM ;) .

Udało nam się wygrać jakoś , ale nie wydaje mi się zeby z San Marino było więcej niż 5:0 ..

Opublikowano

Lewandowski w borussi gra dobrze bo na z kim grać :)

a w Polskiej reprezentacji jest tylko czterech dobrych pilkachy w tym bramkarz :)

Gdyby na meczy Polska vs Dania był Piszczek to tych bramek byłoby na pewno wiecej.

Z resztą było widać jak lamusy z Danii fałlowali ,a sedzia ślepy

58121063168705213211.png

Opublikowano

To było wiadome jak zagrają. No ale tym razem im się upiekło i końcówka im jakoś wyszła. Tylko Lewandowski jakiś zmęczony tą ciągłą grą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...